Matpakkeniste360

9 nister som frister

Det er lett å småspise - og trøstespise - i eksamensperioden. Kom søtsuget i forkjøpet med god og fristende niste. Hjernen trenger regelmessig påfyll av energi for å fungere best mulig både i forberedelsene til og under lange eksamensdager. Lag nister som frister sammen med elevene!

OBK_Julebilder_2017-12744-360

Bak jul på skolen

Vi har samlet kunnskap, historier, tips, oppskrifter og masse annet som gjør at dere i skolen kan bake god jul fra nå og fram til juleferien starter. Opplegget er enkelt, men lærerikt. Med ønske om en fin førjulstid med god bakst på skolen!

Gronn-brodsuppe360

16. oktober er verdens brøddag

Verdens brøddag er en fin anledning for å lære elevene om bærekraftig brødspising, klimavennlig matvalg, viktigheten av å spise opp maten og smakfulle oppskrifter på overskuddsbrød. Finn fakta og tips til hvordan bruke overskuddsbrød på skolen.

Brod_og_korn8_2_2017-360

9 nister som frister

Mai er eksamenstid. Lesing, pugging og forberedelser krever sitt, både av konsentrasjon og selvbeherskelse. Det er lett å bli sugen på noe søtt når timene ved pulten blir mange. Det er smart å velge næring som gir langsom blodsukkerstigning. Lag nister som frister sammen med elevene eller la de inspireres her!